O spoločné turné Adely Banášovej a Richarda Müllera je veľký záujem. Svedčí o tom fakt, že pôvodne ohlásený bratislavský koncert sa vypredal viac než dva mesiace pred konaním. Dvojica sa preto rozhodla vypočuť prosby fanúšikov a v hlavnom meste pridáva ďalšie vystúpenie v rámci Ona a On Tour. Vstupenky na 18. október sú už v predaji.

Richard Müller vyráža 2. októbra na spoločné turné s Adelou Banášovou. Divákom ponúknu program pozostávajúci z piesní z Richardovho aktuálneho albumu 55 i jeho staršie hity, ale aj odpovede na Adeline zvedavé otázky, ktorá ho bude pomedzi pesničky odohrané s kapelou v špeciálnych úpravách spovedať.  

"Ja to spomínam často, ale myslím to smrteľne vážne. Som vďačný za každého jedného diváka a každého, kto si kúpi lístok na môj, alebo v tomto prípade na náš, koncert. Ono to totiž nie je až také samozrejmé, ako by sa zdalo. Ľudia si môžu vybrať z veľkého množstva kultúrnych podujatí a keď si niekto vyberie, že príde na mňa, tak tomu sa hovorí pocta," vraví dojatý Richard Müller.  

Netradičné turné jednej z najpopulárnejších slovenských moderátoriek a najväčšieho slovenského speváka sa uskutoční v desiatich mestách. Richard priznáva, že sa na Ona a On Tour teší. "S Adelou sa to rozvíja ako vzťah. Vždy som ju obdivoval, no teraz zisťujem, že už keď sme chvíľu spolu, hneď sa perfektne dopĺňame a rozumieme si. Na turné s ňou sa úprimne teším," vyznal sa Richard.

Na turné nebude chýbať ani jeho nová skladba venovaná slávnej moderátorke Adieu Adele. Je tiež možné, že Adelu fanúšikovia spoznajú v novej polohe a niečo s Richardom zaspieva. Prekvapení totiž spojenie tejto dvojice sľubuje naozaj viac ako dosť.  

Ona a On Tour - Richard Müller a Adela Banášová:

2. 10. - Prešov, Kino Scala - takmer vypredané
3. 10. - Košice, Angels Aréna
4. 10. - Humenné, Mestské kultúrne stredisko
9. 10. - Lučenec, Kino Apollo
10. 10. - Banská Bystrica, Športová hala
11. 10. - Nitra, PKO
17. 10. - Bratislava, Istropolis - Veľká sála - vypredané
18. 10. - Bratislava, Istropolis - Veľká sála - pridaný koncert
19. 10. - Trenčín, Mestská športová hala
24. 10. - Trnava, Holiday INN
25. 10. - Žilina, Dom odborov - vypredané

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Text: Hudba.sk (zdroj citácií: Eva Sládková/Propaganda House)
Foto: Lukáš Kimlička

Súvisiaci interpreti: Richard Müller