Skupina Sám Sebou je ďalším dôkazom, že aj bez podpory rádií je dnes možné mať hity. Po "svadobnom" singli V šťastí aj nešťastí, ktorý má od marca už vyše 1,4 milióna prehratí, si mladí hudobníci pripísali na konto ďalší veľký úspech. Fanúšikovský ohlas na ich letný singel Znova sa zamiluj s nádychom populárneho latina im môžu závidieť aj mnohé známejšie mená.

Na to, aby skladba s lyric videom dosiahla 800-tisíc prehratí, im stačilo niečo vyše mesiaca a niet pochýb o tom, že do konca leta s aj s týmto singlom prekonajú miliónovú hranicu. Kapela Sám Sebou sa preto rozhodla pesničku podporiť aj oficiálnym videoklipom, ktorý mal premiéru v pondelok. Možno práve ten pomôže k tomu, aby si fanúšikmi vyhľadávaný singel všimli aj rádiá. Zatiaľ sa pesnička v Top 50 slovenského rebríčka IFPI neobjavila, hoci na internete má veľký úspech.

"Skladba Znova sa zamiluj dosiahla obrovské čísla, a tak sme sa rozhodli, že si zaslúži aj videoklip. Nečakali sme až takýto úspech tejto piesne, no sme nesmierne radi, že ľudia si k nej cestu našli a že im spríjemňuje letné chvíle," hovorí spevák kapely Matúš Fifik.


O videoklip sa postaral Michal Smoleň spolu so svojím tímom z firmy Promiseo. "Oslovili sme Michala, či by vedel k tejto piesni natočiť klip a či má nejakú predstavu. Z tejto spolupráce mal veľkú radosť a do pár hodín nám poslal hotový scenár, ktorý bol veľmi zaujímavý. Ako lokáciu sme si zvolili krásnu Zemplínsku šíravu a hotel Glamour. Videoklip zachytáva pohodovú letnú atmosféru strávenú s priateľmi. Chceme sa poďakovať aj tanečníkom zo skupiny Denzz Industry, herečke Patrícii Kőrössyovej a všetkým, ktorí sa podieľali na videoklipe," dodal spevák.

Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka neďaleko Spišskej Novej Vsi. Na scéne pôsobí osem rokov a za ten čas stihla vydať tri štúdiové albumy, natočiť desiatky videoklipov, či odohrať množstvo koncertov na Slovensku a v Českej republike. Rodinnú kapelu tvoria bratia Matúš a Marek Fifikovci a ich bratranec Robo Faith. Neoddeliteľnou súčasťou skupiny je aj textár František Pavol.

Text: Hudba.sk (zdroj citácií: Matúš Fifik / Sám Sebou)
Foto: Youtube / Promiseo