Trenčianska skupina Random Choices vznikla, ako už jej názov naznačuje, náhodou. Štvorica hudobníkov stihla počas svojho krátkeho pôsobenia na hudobnej scéne nahrať debutový album Niečo iné aj EP Medzi nebom peklom a vedomím. Ich prvý videoklip k singlu Chcem vypadnúť z tohto mesta vznikal v historických priestoroch katakomb Piaristického gymnázia Jozefa Braneckého v Trenčíne.

Novinka Chcem vypadnúť z tohto mesta bola nahraná v hudobnom štúdiu Piano Club Trenčín. "Názov skladby vyjadruje pocit, kedy má človek všetkého dosť a potrebuje na chvíľu zmiznúť od všednosti bežného života. Chce zažiť niečo iné aj za cenu, že to nedopadne práve najlepšie. Hudobne je skladba inšpirovaná Rage Against the Machine. Kontrastom k tomu je stredná vokálno-lyrická melancholická pasáž," prezradili o piesni členovia formácie.

Videoklip bol natočený v réžií Omega Entertainment v katakombách Piaristického gymnázia Jozefa Braneckého v Trenčíne. Hlavnou dominantou klipu je práca so svetlami a dynamické zábery. Zvláštnosťou sú taktiež historické priestory, ktoré dotvárajú atmosféru klipu.


Formácia Random Choices odohrala množstvo koncertov v domácom Trenčíne a okolí, ale aj v zahraničí, ako napríklad v Rakúsku či Česku Chalani sa neboja žiadneho žánru a rôznorodosť ich muziky podľa ich slov nemá hraníc. Vo svojej tvorbe sú autentickí, zachytávajú v nej svoje pocity a zážitky, ktoré poslucháčom prezentujú cez texty a hudobné kompozície, ktorým neurčili žiaden žáner.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytli členovia kapely Random Choices. Text správy sme upravili.