Prešovská kapela Papyllon vydáva po úspešných singloch What About Tonight a All The Time ďalšiu novinku s názvom Forever. Potvrdzuje ňou nový zvuk a smerovanie svojej ďalšej tvorby. Singel má aj zaujímavý vizuál v podobe retro videoklipu v štýle 90. rokov.

Aj keď sa Papyllon po nadviazaní spolupráce s holandským vydavateľstvom Tcbyml uberajú skôr popovejším smerom, nestrácajú nič na kvalite ako po hudobnej, tak po textovej stránke. Dôkazom sú aj predchádzajúce dva single, ktoré mohli fanúšikovia počuť v éteri rádií po celom svete, od slovenských až po izraelské. Týmto spôsobom sa Papyllon snažia dostať do širšieho povedomia, navyše, neslovensky znejúcou tvorbou majú veľké šance uspieť práve u zahraničného publika. Snahou preraziť za našimi hranicami sa členovia kapely netaja, dôkazom je aj najnovší singel, ktorý hovorí o tom, aké náročné je niekedy vytrvať na ceste za svojimi snami.


"Forever prináša veselý, tanečný a nostalgický inštrumentálny vibe, ktorý sa prelína so sebareflexívnym, miestami až ironicky ladeným textom, ktorý analógiou o ceste kapely za slávou hovorí o dôležitosti nasledovania našich túžob a snov, aj keď samotná cesta za nimi vie byť niekedy bolestivá a často trvá v našom ponímaní celú večnosť," – opisuje singel frontman kapely Bohuš Hajduch.

Že ide o takmer intímnu záležitosť potvrdzuje aj fakt, že tentokrát Papyllon stavili výlučne na svoj potenciál. Forever nahrali a produkovali bez externej spolupráce, narozdiel od dvoch už spomínaných predchádzajúcich singlov. Forever sa von dostáva spolu so sviežim a nápaditým klipom. Retro atmosféru, ale najmä príťažlivý vizuál v štýle 90. rokov priviedli do života kreatívci z produkčnej spoločnosti Coolright.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Lukáš Lacko, člen kapely Papyllon. Autorkou správy, ktorej text sme upravili je Eva Peknušiaková. 

Foto: Marek Krajňák