Účastníčka speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko 2019, Valentína Vlková, predstavuje svoj tretí singel s názvom Follow. Jeho hudobným základom je, rovnakoako v predošlom singli s názvom So much time, liquid drum'n'bass. Autorkou piesne je basgitaristka Laura Jašková. K novinke zverejnila mladá speváčka aj cinematický videoklip ktorý vystihuje význam textu.

Follow je emotívna skladba o hľadaní lásky a samého seba. Vznikla na prelome leta a jesene roku 2018 a vyvíjala sa až do roku 2020. "Zobrazuje príbeh človeka, ktorý hľadá niekoho daľšieho, no vskutočnosti potrebuje nájsť oporu v samého seba," hovorí o skladbe Valentína Vlková. Napriek tomu, že Follow práve uzrel svetlo sveta, Valentína nezaháľa a pripravuje pre fanúšikovrovno dve nové pesničky. Dopredu prezrádza, že sa tentokrát nebude jednať o drum'n'bass.

Sedemnásťročná rodáčka z Prievidze aktuálne žije a študje v Prahe na konzervatóriu. Napriek mladému veku má na svojom konte účasť vo viacerých slovenských, ale aj medzinárodných súťažiach. Aktuálne pracuje aj so svojou kapelou na debutovom albume, z ktorého teraz môžu fanúšikovia spoznať už tretí singel.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Laura Jašková. Text správy sme doplnili a upravili.