Americká speváčka Britney Spears priznala, že zosnulú spevácku legendu Whitney Houston považuje za obrovskú hviezdu. V rozhovore pre reláciu Access Hollywood spomínala na to, ako ju kedysi stretla.

"Bolo to na World Music Awards v Monaku, mala som asi 17 rokov. Pamätám si len na to, že som z toho bola úplne mimo. Hovorila som si: 'Ó môj bože, to je Whitney Houston, ó bože,'" opísala Britney. "Mala som pocit, že jej hlas toho sám o sebe v každej piesni povedal nesmierne veľa. Z rádia ste mohli cítiť jej emócie a to, akým je človekom a čím všetkým prešla. Je to jednoducho niekto, kto si zaslúži obdiv," dodala.

Britney Spears - Till The World Ends

Tridsaťročná Spears sa na celom svete preslávila po vydaní svojho debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Všetky jej neskôr vydané štúdiovky okrem albumu Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200.

Na konte má hity ako ...Baby One More Time, Oops!... I Did It Again, Lucky, Me Against the Music, Toxic, Everytime, Piece of Me, Womanizer alebo Till the World Ends. Jej súkromný život v minulosti pravidelne napĺňal titulné strany bulvárnych médií, má za sebou rozvod, boj o opatrovníctvo dvoch detí i niekoľkotýždňovú odvykaciu liečbu.  

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Leonid Naidiouk

Súvisiaci interpreti: Britney Spears, Whitney Houston