V rámci svojho aktuálneho európskeho turné zavíta populárna párty prestížneho drum&bassového vydavateľstva Hospital už po tretíkrát aj na Slovensko. 16. novembra sa môžu fanúšikovia v Bratislave tešiť na mená ako Camo & Krooked, S.P.Y, Metrik či B-complex.

Tretia slovenská edícia akcie Hospitality sa uskutoční v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) s pridruženým Hopkirk barom. Organizátori sa teda tentokrát rozhodli ísť do menšieho a ponúknuť fanúšikom o to exkluzívnejší zážitok. Kapacita podujatia je striktne stanovená na 1000 miest.

"Po veľkom halovom jarnom vydaní Hospitality Slovakia sme sa rozhodli pripraviť túto party v o niečo menšom duchu. To prinesie návštevníkom zaručene väčší komfort a hlavne rodinnejšiu atmosféru, ktorá im dovolí zažiť hlavné hviezdy určite podstatne intenzívnejšie," vysvetľuje PR manažér akcie Jozef Šiarik.

Hospitality Zdroj: PR

Program v hlavnej sále MMC opäť prinesie na Slovensko top zástupcov britského vydavateľstva Hospital Records. Camo & Krooked pochádzajú zo susedného Rakúska, no patria medzi celosvetovo najžiadanejšie mená prestížneho labelu. Okrem starších megahitov prinesie dvojica vo svojom vystúpení aj nové skladby z ich čerstvého albumu Zeitgeist. O niečo atmosferickejšie sféry drum&bassu predvedie Brazílčan S.P.Y a naopak - extra tanečný set sa dá očakávať od mladého Angličana menom Metrik. Samozrejme nesmie opäť chýbať ani slovenský producent B-complex, ktorého najslávnejšia skladba Beautiful Lies vyšla práve na Hospital records.

Návštevníci tretej Hospitality sa môžu tešiť na výrazne posilnený zvuk a svetelný park a taktiež na štandardne efektné dekorácie a vizualizácie. Špecialitou akcie bude tentoraz aj plnohodnotný druhý stage, ktorý zaujme vyznávačov alternatívnejšieho zvuku drum&bassu s taktiež kvalitným obsadením. Signall_FM stage bude hostiť až dvoch zástupcov svetovej scény, ktorých mená budú spolu s kompletným slovenským zastúpením odhalené už čoskoro.

Vstupenky na Hospitality Slovakia v limitovanom počte 1000 kusov je možné zakúpiť do konca októbra za cenu 17,90 eur. K dispozícii je aj obmedzená séria VIP vstupeniek, prinášajúcich množstvo výhod ako VIP balkón, welcome drink či extra bar. Tie sú v predaji za 25,90 eur. Viac informácií nájdete na stránke Letitroll.sk.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér podujatia Jozef Šiarik.

Súvisiaci interpreti: B-complex, Camo & Krooked