Siedma štúdiová nahrávka britskej skupiny Kings Of Leon je na svete. Skupina ju zverejnila aj prostredníctvom digitálnych služieb. Titul WALLS prichádza po troch rokoch od úspešného albumu Mechanical Bull.

Novinku nahrávali členovia skupiny Kings Of Leon v Los Angeles. Spolupracovali na nej s producentom Markusom Dravsom. Ten je známy aj ako spolupracovník skupín Arcade Fire alebo Coldplay. Na otázku novinárov, či sa zmenil život členov skupiny, reagoval spevák Caleb Followill slovami: "To, čo sme žili predtým, bolo na knihu. Klasický príbeh kapely - drogy, alkohol a dievčatá. Teraz už viac rozmýšľame nad tým, čo robíme."

Album WALLS je príjemnou pop-rockovou kolekciou desiatich nahrávok. Tri z nich už počas roka skupina verejnosti predstavila. Najskôr v polovici septembra koncertnú verziu Around The World, potom v rozpätí dvoch týžčňov tri videoklipy - Waste A Moment, titulnúWalls a pred týždňom prekvapili klipom k piesni Around The World. Názov albumu má podľa členov skupiny ukrývať skratku pre slovné spojenie We Are Like Love Songs (sme ako ľúbostné piesne).



Zdroj: NME, Hudba.sk
Foto: Facebook.com/KingsOfLeon

Súvisiaci interpreti: Kings Of Leon