Na Katarínu Knechtovú čakalo po návrate z dovolenky milé prekvapenie. Dve zahraničné kapely si ju vybrali ako predskokanku na ich koncertoch. V Prahe si po druhýkrát zaspieva pred The Cranberries a v Bratislave vystúpi na koncerte Garbage ako bubeníčka v predkapele The Cubes.

Speváčka, skladateľka a hudobníčka Katka Knechtová má skvelý rok. Zmenila imidž, vydala druhý album Tajomstvá a jej hity znejú v slovenskom éteri. Po náročnom pracovnom tempe si bola oddýchnuť na exotickej dovolenke na Havaji, no hneď po návrate ju čakalo úžasné prekvapenie v podobe predskakovania kapelám The Cranberries (30.11., Praha) a Garbage (18.11., Bratislava).

"Niekedy má človek pocit, že zázraky sa dejú každý deň. Bolo to pre mňa veľmi milé prekvapenie a priznám sa, že v súvislosti s Garbage a The Cubes dokonca šok! Veľmi sa teším!" neskrýva nadšenie. Knechtová bola predskokankou prvého koncertu írskej skupiny The Cranberries na Slovensku, ktorý sa konal v októbri v bratislavskej Inchebe (reportáž).

"Program bude postavený tak, aby v jednom aj druhom prípade zahrial obecenstvo pred príchodom hlavných hviezd. V prípade Cranberries, aby tam Dolores nemala 'zombíkov' a v prípade Garbage pridáme s The Cubes poriadny kus hudobnej špiny," plánuje s úsmevom Katka Knechtová, ktorá si kapele The Cubes užíva pozíciu bubeníčky.

Užila si aj spomínanú dovolenku, počas ktorej precestovala tri havajské ostrovy a absolvovala výlety, meditácie aj plážový relax. "Dovolenkovala som tri týždne. Na Havaji bolo vynikajúco, teraz sa spamätávam z príchodu, časového posunu, zážitkov, teplotného  šoku a reality... Cítim sa oddýchnutá a dúfam, že mi to vydrží čo najdlhšie," dodala šarmantná hudobníčka, ktorú pred Vianocami čakajú aj ďalšie koncerty. Nevynechá ani rôzne vianočné benefičné podujatia na pomoc ľuďom, ktorí to potrebujú.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: The Cranberries, Garbage