Hudobný večer Rockovej maturity pod názvom Freedom Songs 2017 je večerom mladých skvelých kapiel v spojení s kapelami porotcov. Headlinermi večera budú skupina Bijouterrier a Juraj Kupec so skupinou. Organizátori sľubujú večer pre všetky generácie.

Koncert Freedom Songs 2017 je vzhľadom na počet účinkujúcich vlastne malým klubovým festivalom. Popri účastníkoch súťaže Rocková maturita - skupín Tusté Baletky, Bullet Holes, Mofokiller, Asenth či Diamond Flowers, vystúpi po dlhej dobe na pódiu skupina Bijouterrier. Sekudnovať jej bude Juraj Kupec s kapelou.

Súťaž Rocková maturita, ktorá je projektom občianskeho združenia Slovenské hudobné fórum, tento rok neotvárala nový ročník, aby sa plne venovala víťazným kapelám. Pre kapely druhého ročníka to bolo usporiadanie slovensko – českého turné na jar tohto roku. Počas festivalovej sezóny sa snažila umiestniť na festivalové pódiá čo najviac hudobníkov. A v tomto jesennom čase sa pracuje na nových nahrávkach víťazných kapiel v štúdiách. Zároveň prebiehajú prípravy na nový, v poradí už tretí ročník Rockovej maturity.

Koncert Freedom Songs 2017 je tak akousi pripomienkou aktivít združenia, ktoré urobí pomyselnú hudobnú dvojbodku pred vyhlásením tretieho ročníka súťaže Rocková maturita. Koncert sa uskutoční 17. novembra v klube Kamel v Karloveskom centre kultúry v Bratislave.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informoval projektový manažér Rockovej maturity Roland Koncz. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: BijouTerrier