Aktuálna držiteľka titulu Česko Slovenská SuperStar, Tereza Mašková, prichádza s dlhoočakávaným albumovým debutom, ktorý vyjde 16. novembra. O deň neskôr predstaví mladá speváčka aj svoj prvý singel s názvom New Me a videoklip, z ktorého ponúkla malú ukážku.

Po víťazstve v Česko Slovenskej SuperStar zažiarila speváčka Tereza Mašková v ďalšej populárnej televíznej šou Tvoje tvář má známý hlas. Presne v deň veľkého finále tejto televíznej šou, v sobotu 17. novembra, predstaví svoj dlhoočakávaný prvý singel, ktorý dostal názov New Me.

Skladba má anglický text a jej hudobnej produkcie sa zhostil tím vyskladaný zo zahraničných producentov v spojení s Tereziným slovenským manažérsko-producentským tímom. Dnes Tereza odhaľuje prvé zábery z videoklipu - fotografie i videoteaser. Už z prvých ukážok vidieť, že na svojom debutovom singli si dala speváčka záležať. Videoklip sa nesie v magickej rozprávkovej atmosfére a Tereza si v ňom vyskúšala hneď niekoľko prepracovaných kostýmov a masiek.


Singel s odkazom

"New Me má pre mňa osobne veľmi dôležité posolstvo a dúfam, že moji fanúšikovia si v nej nájdu odkazy, ktoré im odovzdajú niečo do života. Verím, že sa im bude páčiť aj videoklip, pretože nakrúcanie som si naozaj užila, produkcia bola veľkolepá a pracovala som s tímom profesionálov, ktorí odviedli výbornú prácu! Viac prezradíme už 17. novembra. Veľmi sa teším," vyjadrila sa Tereza Mašková k svojmu singlovému debutu.  

V piatok 16. novembra, teda deň pred premiérou debutového singla, zároveň vydáva svoj prvý album, na ktorom fanúšikovia nájdu výber skladieb, ktoré spievala v Česko Slovenskej SuperStar i s ukážkami zo šou Tvoje tvář má známý hlas.   

Len 22-ročná speváčka aktuálne žije a tvorí v Prahe i v Bratislave. Po víťazstve v SuperStar sa stala novým prírastkom medzi umelcami českého vydavateľstva Warner Music a slovenského producentsko-manažérskeho tímu a nahrávacieho štúdia Creative Music House


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Adriana Čahojová zo Soul For Show. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Michala Rusaňuková