Slovenská kapela Good Road, ktorá pred rokom vydala debutový album Multiverzum, z ktorého najúspešnejším rádiovým singlom bola skladba Medzi nami, teraz prichádza s novinkou s názvom Iba ja a ty. Kapela sa s touto skladbou prebojovala až do finále 37. ročníka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2021.

"Pieseň Iba ja a ty je o všedných veciach vo vzťahu dvoch ľudí, o tom, že nie vždy ide všetko podľa plánu a v spoločnom živote môžu okrem pekných chvíľ a spomienok vzniknúť aj momenty, ktoré nie sú úplne príjemné, napríklad chvíle keď si medzi sebou nemáme čo povedať. Veľakrát však práve kvôli tým nepríjemným momentom sa ľudia boja spomínať aj na tie pekné veci, ktoré spolu prežili.
Skladba hovorí práve o tom, že v živote každého z nás takéto nepríjemné momenty sú, no neprikladajme im tak veľkú váhu a nemyslíme na to, čo všetko môže priniesť budúcnosť, nebojme sa spomínať na to pekné čo sme spolu zažili a užívajme si spoločný život a prítomnosť jeden druhého tu a teraz," prezradil autor skladby Jozef Novotňák.


Skladba premiérovo odznela v rámci prezentácie finálových skladieb aj v rádiu Slovensko, s krátkou recenziou od Igora Timka, ktorý vyzdvihol najmä jej vkusne zaranžovanú hudobnú časť a príjemný, nenútený prejav speváčky. Ku skladbe Iba ja a ty stihla kapela natočiť už aj videoklip, ktorý pochádza z dielne Martina Fiľka. Okrem toho sa skladbe darí aj na streamovacej službe Spotify, kde sa ihneď po vydaní dostala do oficiálneho playlistu CZ&SK TOP 50 hudobných noviniek za posledný týždeň. Kapela touto skladbou potvrdzuje, že ich hudobné zameranie má širšie spektrum, čo sa potvrdilo aj na ich debutovom albume Multiverzum.

Tip: Víťazmi Košického zlatého pokladu 2021 sú Sanchez Amsterdam s piesňou Motýle

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytli členovia kapely Good Road. Text správy sme upravili.