V rámci projektu Vianoce v meste sa už zajtra, 15. decembra, v ŠH Pasienky (Hant aréna) v Bratislave uskutoční jedinečné vystúpenie slovenskej a cappella skupiny Fragile s exkluzívnymi hosťami, medzi ktorými nebudú chýbať osvedčené mená slovenskej populárnej hudby aj mladí víťazi speváckych súťaží.

Divákom sa predstavia niekoľkonásobní zlatí Slávici Jana Kirschner a Peter Cmorik, najmladšia česko-slovenská operná diva Patrícia Janečková, ktorá predstaví svoj nedávno vydaný debutový album, víťaz poslednej Česko-Slovenskej Superstar Lukáš Adamec a deväťročná Anička Oláhová, víťazka Rómskej superstar.

Samotná skupina Fragile, ktorá aktuálne pôsobí v zostave Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymanenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík, sa vystúpi netradične aj v sprievode kapely Oskara Rózsu a komorného orchestra. V ich podaní zaznejú viaceré autorské skladby, ale aj originálne aranžmány osvedčených vianočných hitoviek.

Počas koncertu zároveň skupina pokrstí svoj v poradí druhý vianočný album a knižku pre deti Moji miláčikovia, ktorej autorkou je Zdena Studenková. V knihe budú okrem príbehov uverejnené i texty všetkých piesní s notami.

Vstupenky na koncert sú v predaji v sieťach Ticketportal, Eventim a Ticketstream.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Barbora Drahovská z Viva Musica!. Viac na www.vivamusicaagency.com a na Facebooku.

Foto: Fragile.sk

Súvisiaci interpreti: Fragile