Americká speváčka Alicia Keys priznala, že materstvo má pozitívny efekt na jej súkromný aj pracovný život. "To, že som sa stala rodičom, zo mňa spravilo otvorenejšieho, šťastnejšieho a kreatívnejšieho človeka," uviedla v rozhovore pre magazín Scholastic Parent & Child 31-ročná speváčka, ktorá má dvojročného syna Egypta Daouda s producentom Swizz Beatzom.

"Viac sa sústreďujem na to, čo robím a ako to robím. Celkovo zo mňa materstvo spravilo lepšieho človeka," dodala. Rodáčka z New Yorku taktiež prezradila, že pre ňu nebolo náročné vyrovnať sa s novou úlohou matky. "Čo bolo až prekvapivo jednoduché je to, aké prirodzené je pre mňa materstvo. Som šťastná, že sa mi tak ľahko podarilo dostať do tej roly. Milujem to," vyhlásila speváčka.

Pripustila však aj tienisté stránky rodičovstva. "Je veľmi ťažké byť bez neho. A taktiež nájsť tú magickú rovnováhu medzi jednotlivými vecami, čo som tak nejako očakávala," povedala. Alicia Keys je síce v súčasnosti zaneprázdnená propagovaním svojho nového albumu Girl On Fire (2012), napriek tomu sa však snaží tráviť čo najviac času s rodinou. "Radi chodíme do galérií, do parku, kreslíme si alebo navštevujeme rodinu, ale tiež sa radi len tak naháňame po dome," dodala.

Zdroj: SITA (www.people.com)
Foto: Facebook.com/aliciakeys

Súvisiaci interpreti: Alicia Keys