Adam Ďurica vydáva svoj šiesty štúdiový album, ktorý nesie meno jeho aktuálneho hitu Naše hriechy. Skladba, v ktorej hosťuje Emma Drobná, je podľa rebríčka IFPI momentálne najhranejšou slovenskou skladbou v domácich rádiách. Album obsahuje aj single Pravdupovediac, Medzi nami či Vlci, ktoré už poslucháči poznajú nielen z rádií, ale aj z koncertov.

"Na albume sme pracovali do poslednej chvíle a chcel som ho vydať ešte tento rok. Veď od môjho ostatného albumu 30 už ubehli tri roky," hovorí Adam Ďurica, ktorý na albume úzko spolupracoval s producentmi Lacom Rychtárikom a Matejom Turcerom a s viacerými textármi.


"Tento album je začiatkom mojej novej hudobnej etapy, čomu nasvedčovali aj predchádzajúce single. A som naozaj veľmi rád, že ju poslucháči prijali. Predsa len sme už starší, dospelejší a za posledné obdobie aj poučenejší a skúsenejší. Osobne vnímam tento album ako výrazný posun vpred či už autorsky, zvukovo a producentsky. Na albume je doposiaľ najviac textárov, čiže myslím si, že to je cítiť aj na vybraných témach a rôznorodej lyrike. Považujem ho za svoj najvyzretejšií album doteraz," dodáva spevák.

Novinka Naše hriechy vychádza 14. decembra na CD a všetkých streamovacích platformách.

Vypočujte si celý album na Deezeri:



Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Stana Topolská

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica