Mladá a čoraz populárnejšia kapela The Paranoid robí po úspešnom festivalovom lete a jesenných koncertoch veľký krok vpred. V roku 2013 chystá hneď niekoľko noviniek, medzi nimi turné aj nový singel.

Od prvého februára kapela vyráža do slovenských a českých klubov, kde odohrá koncerty s novým programom a pódiovou šou. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na známe skladby, ale aj na nový singel, ktorý kapela v týchto dňoch nahráva v štúdiu 999 v Bratislave. Prekvapením bude tiež nový dizajn tričiek.

Počas takmer trojmesačného turné s názvom CLUB TOUR 2013 navštívi štvorica hudobníkov 24 miest, pričom nevynechá mnohé malé i veľké mestá, v ktorých sa The Paranoid už dlhšiu dobu neukázali. Ešte však nie sú známe všetky miesta, na ktorých si kapela zahrá, pre zvýšenie napätia sa rozhodla zverejňovať termíny postupne.

"Turné support bude vždy spočívať v dvoch mladých ambicióznych kapelách, čím sme chceli dať najavo, že sme nezabudli, aké boli ťažké naše začiatky. Cieľ bol dať týmto kapelám možnosť hrať na väčších akciách a ukázať, čo je v nich," prezradil na margo predskokanov gitarista Roman Birkuš

The Paranoid - Únos

Zatiaľ známe koncerty:

1.2. - Trenčín
2.2. - Banská Bystrica
8.2. - Martin
9.2. - Trnava
14.2. - Nitra
15.2. - Pelhřimov (ČR)
16.2. - Plzeň (ČR)
22.2. - Opava (ČR)
23.2. - Topoľčany
1.3. - Poprad
2.3. - Bardejov 
8.3. - Bratislava
9.3. - Rimavská Sobota
13.3. - Liberec (ČR)

Redakciu Hudba.sk za skupinu The Paranoid informoval Patrik Sýkora.

Foto: The Paranoid - PR

Súvisiaci interpreti: The Paranoid