Mladá slovenská speváčka Sima Martausová zverejnila nový singel z jej aktuálneho albumu Dobrý deň, to som ja (2013). Je ním skladba Pod imelom, ktorá oslovila hudobných odborníkov a počas predvianočného klubového turné aj fanúšikov.

"Táto pesnička vznikla veľmi rýchlo vo vlaku cestou z Bratislavy do Popradu. Keď som dojedla bagetu, napadol mi text pesničky Pod imelom a zapísala som si ho rovno na obal od tej bagety, ktorý ešte stále mám odložený. Je o veľmi krehkej láske na začiatkoch vzťahov medzi dvomi ľuďmi," povedala o novom singli speváčka.

Sima Martausová sa narodila v roku 1988. V roku 2009 vyhrala s piesňou Nádherný Svätý v súťaži Gospeltalent a v roku 2011 jej vyšiel debutový album Vyzliecť si človeka.

Spomínaná druhá štúdiovka Dobrý deň, to som ja získala pred Vianocami dvojnásobnú platinu a najnovšie sa dá vypočuť aj na službe Spotify. Speváčka, ktorá je tiež členkou Radošinského naivného divadla, však neustále píše aj nové skladby. Tie postupne zaraďuje do setlistov svojich koncertov.



Zdroj: SITA, PR, archív Hudba.sk
Foto: Veronika Valúchová

Súvisiaci interpreti: Sima Magušinová