Americká speváčka Katy Perry chce počas polčasovej prestávky 49. ročníka Super Bowlu, ktorý sa uskutoční 1. februára v arizonskom Glendale, predviesť jedinečnú šou. Tridsaťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight.

"Nie som Beyoncé! Všetci to vieme. Som len človek. Predvediem niečo celkom odlišné. Je toľko príchutí zmrzliny a ja budem iná," povedala Kalifornčanka, pričom odkazovala na vystúpenie speváckej kolegyne, ktorá sa počas finále play-off NFL v americkom futbale predstavila v roku 2013.

"Budem mať špeciálnych hostí, množstvo kostýmov a môžem prezradiť, že môj príchod i odchod sú jedinečné," doplnila Perry, ktorá si ako jedného z hostí pozvala hudobníka Lennyho Kravitza. Aké skladby spoločne predvedú, však odmietla konkretizovať. Chce totiž, aby jej vystúpenie bolo prekvapením. "Uvedomujem si zodpovednosť, ktorú mám za to vystúpenie. Myslím, že keď vám dá vesmír do cesty takéto veci, je to, akoby sa vás pýtal, či ste pripravení posunúť sa na ďalšiu úroveň. A ja sa pripravujem," uzavrela speváčka.


Diss na Taylor Swift aj koncert v Bratislave

Okolo vystúpenia Katy Perry na tohtoročnom Super Bowle sa vynorila aj jedna špekulácia. Podľa magazínu Hollywoodlife.com by totiž speváčka počas svojej šou mala odspievať aj pieseň, v ktorej údajne ostro kritizuje svoju novú popovú rivalku Taylor Swift. Skladba s názvom She's So Creepy je podľa médií odpoveďou Perry na negatívne ladený kúsok Bad Blood od Taylor Swift, ktorý pochádza z najpredávanejšej nahrávky roka 2014 - albumu 1989.

Katy Perry od minuloročnej jesene absolvuje na svoje vystúpenie na Super Bowle intenzívny "tréning" v podobe aktuálneho svetového turné, v rámci ktorého sa už čoskoro predstaví aj v Bratislave. Pre slovenských fanúšikov tak bude najsledovanejšia televízna hudobná udalosť roka zároveň príležitosťou zistiť, na čo sa 27. februára v Slovnaft aréne môžu tešiť. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zatiaľ je isté len toľko, že do Bratislavy príde jedna z najväčších súčasných hudobných produkcií na svete. Napriek tomu, že je to koncert, ktorý sa bude konať v hale a nie vonku, do hlavného mesta dorazí až 30 kamiónov vezúcich techniku, kostýmy, rekvizity a ďalšie veci potrebné na šou plnú svetla a farieb. Katy Perry pozýva fanúšikov osobne prostredníctvom čerstvo zverejnenej videopozvánky:


Zdroj: SITA, archív Hudba.sk
Foto: John Shearer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Katy Perry