Keď sa v Prešove povie UNIPO fest, je jedno či ste študentom alebo pracujúcim, tento festival pozná každý. Hlavní organizátori Dream production však zjednotili názvy festivalov v Košiciach a v Prešove na spoločný, a to Majáles. Obľúbený open-air festival sa uskutoční 24. apríla a tento rok na ňom vystúpia Majk Spirit, Ben Cristovao, Horkýže Slíže, Gleb.

Tradičné miesto prešovského vysokoškolského areálu však zostáva nezmenené. "Pre mňa osobne je tento festival srdcovkou. Ľudia v Prešove vždy vytvoria neopísateľnú atmosféru. To, že minulý rok areál naplnilo 7 000 ľudí a reakcie po festivale boli pozitívne svedčí o tom, že táto práca a 'drina' s organizovaním stoja za to," reaguje event manažérka podujatia Nika Bernátová.

Tento ročník sa podarilo organizátorom zostaviť line-up, ktorý je nabitý česko-slovenskými hviezdami ako Majk Spirit, Ben Cristovao, Horkýže Slíže, Gleb a nebude chýbať ani obľúbená prešovská kapela Heľenine Oči. Vstupenky Majáles Prešov 2019 nájdete na Predpredaj.sk. "Dúfame, že si každý z tohto line-upu vyberie  a príde si na svoje. Určite sa postaráme aj o kvalitnú gastro-zónu, bary, osvetlenie či ozvučenie. Dokonca tento rok chystáme aj nejaké nové atrakcie. Už len treba dúfať, že nám nebude pršať," dodáva Nika Bernátová.

Vstupenky:  


Zdroj: Tlačová správa
Foto: Benedikt Renč

Súvisiaci interpreti: Ben Cristovao, Horkýže Slíže, Majk Spirit