Tri špinavé mená z Piešťan majú svoj aktuálny album na pultoch predajní už dostatočne dlho na to, aby už každý správny fanúšik vedel odcitovať texty piesní spamäti aj o polnoci v polospánku. Prišiel teda konečne čas, kedy Ego, Rytmus a Anys zverejňujú podrobnosti o očakávanej a vyšperkovanej Navždy Tour.

Sériu koncertov odohrá Kontrafakt, podobne ako pri predchádzajúcich turné, spolu so živou kapelou a zatiaľ utajenými hosťami v rozmedzí dvoch týždňov, počas ktorých precestuje celé Slovensko. Všetko sa to odštartuje v metropole východu - Košiciach, svoje si užije Banská Bystrica, Nitra, Humenné, Trenčín aj Žilina a záverečný koncert bude ako obvykle v Bratislave.

Turné idú chalani pod záštitou značky Ruka Hore a celé sa to odštartuje už 23. mája. Pokiaľ chceš počuť najprogresívnejší slovenský hip-hopový album naživo, neváhaj a kupuj lístky exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Kontrafakt Navždy Tour 2014 Zdroj: PR

Kontrafakt Navždy Tour 2014:

23. mája - Košice, Diamond People Club
24. mája - Banská Bystrica, Ministry of Fun
27. mája - Nitra, Hala Klokočina
28. mája - Humenné, Arena Night Club
29. mája - Trenčín, Piano Club
30. mája - Žilina, Smerr Pub
31. mája - Bratislava, Refinery Gallery

Šou začína vo všetkých mestách o 20:00.

Exkluzívny predaj lístkov:  Predpredaj.sk

TIP: Kontrafakt sa tento rok predstaví aj na najväčšom európskom plážovom hip-hopovom festivale v Chorvátsku. Viac info TU


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Ján Kakaščík, PR manažér turné.

Súvisiaci interpreti: Kontrafakt