Štyri roky od štúdiovky Rebel Heart by sa mali fanúšikovia popovej divy dočkať nových pesničiek na albume Madame X. Názov albumu predstavuje Madonninu fiktívnu identitu. Presný dátum vydania speváčka zatiaľ neuvádza, no očakávaná nahrávka by mala byť na ceste.

Vo videu Madonna predstavuje postavu Madame X ako "tajnú agentku, ktorá cestuje po svete, mení identitu, bojuje za slobodu a prináša svetlo do temných miest".

"Madame X je tanečnica, profesorka, hlava štátu, gazdinná, jazdkyňa, väzenkyňa, študentka, matka, dieťa, učiteľka, sestrička, speváčka, svätá, prostitútka a špiónka v dome lásky," uvádza speváčka vo videu, v ktorého úvode spieva na klavírnom podklade slová: "Vec, ktorá ma bolí najviac, je, že som sa nestratila."


Madonna zatiaľ predstavila zo svojej novej tvorby skladbu Beautiful Game, ktorú uviedla na minuloročnom aprílovom Met Gala. Novej hudby od nej by sa mali fanúšikovia dočkať už 18. mája, kedy Madonna vystúpi na Eurovízii v Izraeli. Speváčka totiž prezradila, že zaspieva dve skladby - jeden hit a tiež jednu novinku.

Nový album speváčka avizovala ešte na minulý rok, napokon však termín vydania posunula na rok 2019. Presný dátum jeho uvedenia na trh ani ďalšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Text: Marína Valentovičová (zdroj: Consequenceofsound.net)
Foto: Facebook.com/madonna

Súvisiaci interpreti: Madonna