Robo Opatovský predstavuje nový singel Náhodná, v ktorom opisuje moment stretnutia so svojou životnou láskou. Chytľavá tanečná pieseň je nepochybne ašpirantom na letný hit. Videoklip zachytáva atmosféru koncertu Opatovského tohtoročného Unplugged turné.

Náhodná vraj vznikla skutočne celkom náhodou. Prvotným impulzom bol gitarový riff, ku ktorému postupne vznikala melodická linka spevu a text. "Môj gitarista Andrej Urminský sa rozohrával pred koncertom a zahral jeden zaujímavý gitarový riff, ktorý sa mi zapáčil a stal sa základom pesničky. Rozpracoval ho a ja som si k tomu vymyslel nejaké melodické linky," prezrádza Robo Opatovský. "Skladba sa nám štýlovo hodila do koncepcie albumu, ale nikto z nás neočakával, že to bude jedna z najobľúbenejších skladieb našich fanúšikov počas turné," dodáva.

Autorom textu je Michal Mifkovič, s ktorým Robo spolupracoval pred pár rokmi na albumoch 2012 a Môj život. V pesničke Robo ospevuje svoju životnú lásku. "Michalovi som rozpovedal príbeh prvého náhodného stretnutia s mojou ženou Katkou. Bolo to v lete na kúpalisku v Rakúsku. Zapáčila sa mi na prvý pohľad, akurát ona sa so mnou už nechcela stretnúť. Mala pocit, že rande s muzikantom je len strata času, nakoľko mala na šoubiznis svoj vyhranený názor," rozpráva hudobník. "Až po troch týždňoch ju ukecali kamarátky, aby mi predsa len dala šancu a išla so mnou na kávu. No a odvtedy sme spolu už dvanásť rokov. Niekedy to tak býva, že tie najneočakávanejšie, náhodné, stretnutia bývajú osudové," spomína Opatovský.

K piesni Náhodná nakrútil aj videoklip, pričom hlavnými hrdinami sú jeho fanúšikovia. "Takýto klip ešte nemám. Kameraman Samuel Hindy zachytil atmosféru troch koncertov Unplugged tour. Klip má na Youtube úspech. Samozrejme budem rád, keď sa Náhodná rozohrá aj v rádiách," vraví Robo Opatovský a priznáva, že by sa skladba mohla stať aj letným hitom. "Má letný zvuk, je veselá a pozitívna, tak uvidíme. Na koncertoch mala veľký úspech, roztancovala každého nášho fanúšika," uzatvára hudobník. 


Redakciu Hudba.sk infomovala PR manažérka Eva Sládková z Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Lenka Filipeje

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský