Spevácke duo Emily & Justice predstavili nový singel s názvom Daddy. Pieseň vznikla najmä na počesť Justiceovho zosnulého otca. O emotívny text piesne sa postaral textár David "Hi-Def" Tuscher v spolupráci s Braňom Jančichom, ktorý je aj autorom hudby.


"Ďakujem obom rodičom, keďže ma v speve podporovali obaja, mamina sa starala aj o brata, tak najmä môj otec so mnou chodieval po koncertoch v rokoch 2004-2005, najazdil tisíce km, takiež ako 10-ročnej mi pomohol vydať prvý album Denisa. A tak sme vymysleli refrén ako poďakovanie aj jemu. Je to pieseň nezvyčajne pre otcov, pretože mamám je venovaných oveľa viac piesní," hovorí Emily.

V závere videoklipu dvojica prezradí, že song je venovaný všetkým rodičom. A keďže sa medzičasom rodičmi stali aj obaja členovia dvojice Emily a Justice, v klipe použili aj zábery svojich detí. "Rozhodli sme sa teraz vydať niečo pomalé, priaznivci dobrej tanečnej hudby však nemusia zúfať, ďalší singel, ktorý príde, bude opäť s prívlastkom letného hitu," prezrádzajú.


Slovenská speváčka Emily a jej americký kolega Justice majú na konte už niekoľko úspechov. Ich skladba Cítim vôňu lesa (Borovička) mala v priebehu prvého roka a pol po zverejnení vyše šesť miliónov prehratí (oficiálny klip + lyric video) a bola jednou z nahranejších skladieb na slovenských zábavách, svadbách a diskotékach. Hitom sa stala aj v Českej republike, kde ju často hrávali na želanie v rádiách. Rovnako na prvú signálnu zaútočili aj so singlom Milý môj, ktorý účasťou vo videoklipe podporil Ibrahim Maiga. Po tanečných singloch prišla dvojica s romatickým singlom Práve v tejto chvíli, ktorý sa stal neoficiálnou svadbonou hymnou mnohých párov.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskyto Rastislav Kulich. Text správy sme doplnili a upravili.