Americká rocková skupina The Killers prezradila, že názov jej očakávaného albumu bude Wonderful Wonderful. Muzikanti z neho zároveň predstavili ochutnávku v podobe singla The Man.

Na štúdiovke Wonderful Wonderful, ktorej dátum vydania zatiaľ nie je známy, sa podieľali aj producenti Jacknife Lee a Stuart Price. Skupina tiež nedávno predstavila naživo novú skladbu Run For Cover.

Informácie o názve nového albumu sa na verejnosť dostali aj s novým singlom The Man, ktorý mal premiéru v show Annie Mac na BBC Radio 1.


The Killers vznikli v roku 2001 v Las Vegas a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012).

Okrem toho majú na konte aj kompilácie Sawdust (2007) a Don't Waste Your Wishes (2016), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Peter Dejong

Súvisiaci interpreti: The Killers