Český spevák Štěpán Urban nadväzuje na svoj prvý autorský singel Candy novou piesňou Postel. V klipe ponúka pokračovanie mierne kontroverzného intímneho príbehu.

Po období kľudu, keď sa venoval viac štúdiu, sa spevák a gitarista Štěpán Urban vrhol do práce a v krátkej dobe vydáva už druhú autorskú skladbu Postel. "Je priamočiarejšia a energickejšia než predošlá Candy. Chceli sme urobiť niečo, nad čím sa ľudia zamyslia, ale zároveň sa budú môcť uvoľniť a zatancovať si. Svet sa síce niekedy zdá byť škaredým miestom, ale vždy sa dá ten pocit skrátka pustiť a ísť ďalej."

So singlom zároveň vychádza aj klip, ktorým pokračuje intímny príbeh z predchádzajúceho videa Candy. Štěpán ho natáčal s rovnakým tímom ľudí. "Vďaka skvelým nápadom režisérky Karolíny Brabcovej a kameramana Filipa Alexa Slobodu dostal tento klip podobu pokračovania a nečakané rozuzlenie možno niekoho prekvapí. A nemôžem zabudnúť na Luiu Váchovú, ktorá svojím prirodzeným prejavom atmosféru neskutočne umocnila."


Dvadsaťjedenročný študent umelecko-manažérskej školy sa hudbe venuje aktívne už desať rokov. V roku 2015 sa zúčastnil súťaže SuperStar a obsadil druhé miesto. Vystupuje s vlastnou skupinou URBN.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music.