Americký spevák John Legend oznámil, že jeho štvrtá sólová štúdiovka s názvom Love In The Future vyjde 3. septembra prostredníctvom G.O.O.D. Music a Columbia Records. Nahrávka bude obsahovať šestnásť skladieb, pričom na deluxe verzii bude o štyri piesne viac.

Ako hostia sa na nasledujúcom albume Johna Legenda predstavia Rick Ross, Seal a Stacy Barthe. Prvý menovaný hosťuje v skladbe Who Do We Think We Are, ktorá sa v marci stala prvým singlom. Ako druhý singel spevák v júni vydal pieseň Made To Love.

Poslednou zverejnenou novinkou z pripravovanej nahrávky je skladba The Beginning, ktorá len podčiarkuje jej celkový koncept. Pre Digitalspy.co.uk Legend potvrdil, že kolekcia šestnástich, prípadne dvadsiatich skladieb je venovaná snúbenici Chrissy Teigen: "Niektorí z vás vedia, že sa čoskoro budem ženiť, takže preto ten názov a sentiment v niektorých skladbách."

Vypočujte si skladbu The Beginning z pripravovaného štvrtého CD Johna Legenda:


Učiteľ West

Práve vydavateľstvo G.O.O.D. Music, ktoré album vydá, patrí raperovi Kanyemu Westovi. Toho, spolu s Lauryn Hill, uviedol spevák ako svoje najväčšie hudobné vzory a inšpiroval sa nimi aj pri nadchádzajúcej novinke. 

"Spolupráca s Lauryn Hill bola pre mňa veľká skúsenosť, lebo som bol mladý ... a hral som v Everything Is Everything. Väčšina toho, čo som sa od nej naučil, bola z počúvania jej albumu než z jej rád, ktoré mi dala. Ale povedala mi: 'Nechávaj to jednoduché.', lebo som sa jej snažil ukázať, ako dobre hrám na klavíri... a niekedy je vskutku menej viac," vyjadril sa spevák.


Svojho šéfa považuje za "kreatívneho génia" a myslí si, že je najdôležitejší kreatívny človek svojej generácie: "Určite som sa veľa naučil. Neviem, či je to nejaká konkrétna vec, ale už len mať niekoho nablízku, kto je skvelý v tom čo robí... dáva vám celý čas rady... to bolo naozaj nápomocné pre moju kariéru."

Tracklist albumu John Legend - Love In The Future:

1. Love In The Future (Intro) 
2. The Beginning… 
3. Open Your Eyes 
4. Made To Love 
5. Who Do We Think We Are f. Rick Ross 
6. All Of Me
7. Hold On Longer 
8. Save The Night 
9. Tomorrow 
10. What If I Told You? (Interlude)
11. Dreams 
12. Wanna Be Loved
13. Angel (Interlude) f. Stacy Barthe 
14. You & I (Nobody In The World) 
15. Asylum 
16. Caught Up 

Bonusové skladby deluxe verzie:

17. So Gone
18. We Loved It f. Seal 
19. Aim High 
20. For The First Time 

Autor: Marek Majzon (zdroj: SITA, Digitalspy.co.uk)
Foto: AP Photo/Timothy Greenfield-Sanders, National Gall

Súvisiaci interpreti: John Legend