Ewa Farna si vie vybrať! Známe hudobné, herecké či športové mená sa nechali nahovoriť, aby ju podporili a zahrali si v jej novom videoklipe k piesni Na ostří nože. Speváčka ním pomaly, ale isto vchádza do osláv svojho desiateho výročia na scéne.

Ewa Farna zverejnila jeden zo svojich najzaujímavejších singlov v apríli a ukázala, že hudobne sa posunula od poprockových piesní trochu viac k synthpopu. To jej však vôbec neublížilo. Záujem o vydarený song Na ostří nože teraz podporuje aj tým, že k nemu zverejnila dlho pripravovaný videoklip. O réžiu sa postaral poľský režisér Jacek Kościuszko, ktorý nakrútil aj poľskú verziu klipu k pendantovi s názvom Na Ostrzu.

Česká verzia je však o čosi bohatšia. Okrem párika poľských tanečníkov, ktorí v ňom predvádzajú doslova "vzťahovú" choreografiu a Ewy prechádzajúcej sa po zákutiach miest, sa vo videu objavujú aj známe mená českej scény. So 22-ročnou speváčkou, ktorá tento rok oslavuje svoje desiate výročie hudobného pôsobenia, si tak v klipe zatancovali a "zaspievali" Ben Cristovao, Debbi, skupina Mandrage, Tomáš Klus, Klára Vytisková, Adam Mišík, moderátor Libor Bouček, herec Jirka Mádl i hokejová legenda Jaromír Jágr.

"Chcela som ľudí nakaziť pozitívnou atmosférou, vykúzliť im úsmev na tvári a v dnešnej dobe rozdeľovania na nich dýchnuť pocit, že to ide aj spolu, hoci to každý robíme inak. Ukázať, že nie sme na ostrie noža, naopak, a nemáme sa problém i v tom našom malom rybníčku podporiť namiesto uzurpovania si svojej pozície," vysvetlila Ewa pre český portál Ireport.cz.


Zdroj: Ireport.cz, mž
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna