Americká speváčka a herečka Beyoncé v piatok zverejnila prvú fotografiu s dvojčatami - synom Sirom a dcérou Rumi, ktorí sa narodili minulý mesiac. Tridsaťpäťročná interpretka na zábere stojí sporo odetá v záhrade pri kvetinovom oblúku a v náručí drží svoje deti.

Rodáčka z Houstonu v Texase snímku zverejnila prostredníctvom služby Instagram, kde za prvú hodinu viac ako dva milióny fanúšikov označili, že sa im páči. Deň po zverejnení je pozitívnych hodnotení vyše 9 mlliónov. Otcom dvojičiek je speváčkin manžel, raper Jay Z. Dvojica už spolu vychováva päťročnú dcérku Blue Ivy.

Beyoncé fotografiou v podobnom gýčovom štýle svoje tehotenstvo aj oznámila. Urobila tak 1. februára, len 11 dní pred odovzdávaním cien Grammy, a fotografia sa vtedy stala najpopulárnejšou v celkových štatistikách Instagramu, keď za prvých 17 hodín nazbierala rekordných vyše 7,6 milióna "páčikov". Dnes je ich už viac než 11 miliónov, no je možné, že záber s bábätkami toto číslo v najbližších dňoch prekoná.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a Lemonade (2016).

Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 22 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Zároveň je najviac nominovanou ženou v histórii týchto prestížnych ocenení (nominovali ju už 62-krát). Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009).

Zdroj: SITA (bbc.com), Hudba.sk
Foto: Instagram.com/beyonce

Súvisiaci interpreti: Beyoncé