Mladá slovenská speváčka Juliett Novak, žijúca v zahraničí, prichádza s novým singlom nazvaným Pap Pa- rap. Júlia Novak Bartková, prezentujúca sa vlastnou tvorbou aj coververziami pod umeleckým menom Juliett Novak, odštartovala kariéru pred šiestimi mesiacmi, a to hneď trojicou videí. Aktuálne prináša ďalšie dva videoklipy.

Po uvedení singla Work It Out prináša Juliett energický song Pap Pa-rap, a to hneď v dvoch verziách. Viac o novinke rozpráva samotná interpretka: "Mojou víziou bolo inšpirovať ľudí ako v predchádzajúcej skladbe, ale tentokrát zábavnejším spôsobom. Chcela som, aby ľudia pri nej tancovali, smiali sa a cítili sa nabití pozitívnou energiou. A význam piesne je o našej vnútornej sile, ktorá nám pomáha nájsť si skutočné šťastie a zmysel nášho života."

Prvá verzia s podnázvom Street party je staršia, produkovaná na Grammy nominovaným producentom v New Yorku, druhá verzia The Strength je úplne čerstvá, produkovaná talentovanou autorkou. Ako Juliett priznáva, dôvod dvoch verzií je priniesť komplexnú predstavu o diele, a to dokáže len vtedy, keď dielo nielen skomponuje, ale postará sa aj o aranžmány a celkovú produkciu hudby i videa. Verzia The Strength je autentická, presne taká ako ju autorka počuje, verzia Street Party je zas dielom spolupráce Juliett a na Grammy nominovaného producenta Arty Skye z New Yorku.


V oboch verziách sa speváčka postarala aj o videoklipy plné energie a zábavy. Prvá verzia bola točená v uliciach Washingtonu a Juliett jej dala podnázov Street party, keďže točenie klipu sa premenilo na živelnú párty v uliciach Washington D.C. Speváčka si na spoluprácu prizvala kamarátov tanečníkov, saxofonistov a z natáčania vznikla spontánna zábava plná hudby a tanca.

Novšia verzia The Strength vznikla v Bruseli, kde speváčka v súčasnosti žije. Aj v tejto verzii sú pohyb a tanec dominantné, pričom sa striedajú dva žánre - balet a hip hop. Tým speváčka jasne poukazuje na jej prerod z klasickej hudby do pop music. V závere videoklipu speváčka predstavila skladbu priamo v klube pred živým publikom.


Juliett nie je na Slovensku priveľmi známa, no v zahraničí si rýchlo buduje fanúšikovskú základňu. Jej prvú skladbu hralo dokonca niekoľko rádií v Belgicku, USA i Veľkej Británii. V súčasnosti žije vv Bruseli kde aj aktívne koncertuje, plánuje tiež vystúpenia v Londýne. Popritom pracuje na nových piesňach i debutovom CD.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Michelle Kristová. Správu sme upravili.