Britská alternatívno-rocková kapela Wolf Alice vystúpi 16. januára 2018 v Prahe. Formácia z Londýna, ktorá sa v Českej republike predstaví po druhý raz, odohrá koncert v tamojšom klube Roxy. Tam svojim priaznivcom predstaví najnovšiu štúdiovku Visions of a Life, ktorá sa dostane na trh 29. septembra.

Ako informovala štvorčlenná formácia na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti Facebook, v rámci budúcoročného európskeho turné zavíta aj do Rakúska či Poľska. Vo viedenskej Arene vystúpi 14. januára a vo varšavskom klube Hybrydy zase 17. januára. Vstupenky na všetky koncerty budú dostupné od 13. septembra.

Pred pár dňami zverejnila formácia nový klip k singlu Beautifully Unconventional, ktorý sa bude nachádať na pripravovanom albume. Pieseň je tak už tretím singlom očakávanej dosky Visions of a Life. 


Wolf Alice založili v roku 2010 Ellie Rowsell (vokály, gitara) a Joff Oddie (gitara, vokály). V roku 2012 sa k nim pridali Theo Ellis (basgitara) a Joel Amey (bicie, vokály). Ich debutová štúdiovka My Love Is Cool vyšla v júni 2015. Album obsahuje aj skladbu Silk, ktorá sa objavila aj v snímke T2 Trainspotting (2016). Formácia má na konte dve NME Awards či nominácie na Mercury Prize, Brit Award, Ivor Novello Award či cenu Grammy.

Zdroj: SITA (agentúra Fource Entertainment)
Foto: Jordan Curtis Hughes - Facebook.com/Wolfalicemusic