Dlhé tri roky si museli fanúšikovia talianského speváka a ženského idola Erosa Ramazzottiho počkať na nový štúdiový album. Očakávaná novinka s názvom Noi sa na trh dostala tento týždeň a slovenskí priaznivci majú dvojnásobný dôvod si ho zadovážiť, pretože piesne z neho určite budú znieť na jar aj na Slovensku.

Eros Ramazzotti sa s novým albumom predstaví v Bratislave po dvanástich rokoch. Koncert sa uskutoční 9. mája 2013 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Lístky sú už v predaji na stránke Predpredaj.sk.

Album Noi, ktorý je prvou Erosovou nahrávkou vydanou pod hlavičkou Universaô Music, obsahuje štrnásť pesničiek. O texty piesní sa postaral vo väčšine samotný Ramazzotti, a ako uvádza, popisuje v nich predovšetkým témy, ktoré ho bezprostredne obklopujú – láska, priateľstvo, sloboda a taktiež otcovská láska.

Jeden z najúspešnejších talianskych umelcov držal informácie o obsahu nového albumu do poslednej chvíle v tajnosti a moc dobre vedel prečo to robí. Album totiž prináša aj niekoľko veľmi zaujímavých hostí. Tým najznámejším je Nicole Scherzinger, niekdajšia líderka skupiny Pussycat Dolls, v súčasnosti úspešná sólová speváčka. Hosťuje aj americký herec Andy Garcia, belgická kapela Hooverphonic, talianske trio Il Volo a talianska rapová kapela Club Dogo.

Pilotným singlom nového albumu je pieseň Un angelo disteso al sone, v ktorej Eros využíva všetky svoje prednosti. Skladba má silný refrén, melancholický nádych a samozrejme nezameniteľný hlas a prejav speváka, ktorého emócie cítite aj keď nerozumiete slovám. Eros Ramazzotti sa s novým albumom vracia vo fantastickej forme, presvedčiť sa o tom môžete aj 9. mája v Bratislave.

Vstupenky na koncert:  Predpredaj.sk

Eros Ramazzotti - Un angelo disteso al sole 

Zdroj: Universal Music, Hudba.sk
Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: Eros Ramazzotti