Americký gitarista Joe Perry sa po sobotňajšom kolapse už cíti lepšie. Člen kapely Aerosmith to uviedol na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde sa tiež všetkým poďakoval za "lásku a podporu".

Šesťdesiatosemročný muzikant vystúpil v sobotu v New Yorku na koncerte Billyho Joela v Madison Square Garden. Po predstavení privolali do zákulisia zdravotníkov a následne ho previezli do nemocnice. Jeho zástupcovia informovali, že Perry by sa mal vrátiť na pódiá koncom mesiaca.

Joe Perry vyjadril úprimnú sústrasť nad úmrtím legendárneho tvorcu komiksov Stana Leeho, ktorý naposledy vydýchol 12. novembra vo veku 95 rokov. Zverejnil aj ich spoločnú fotografiu z roku 2012.

Joe Perry z Aerosmith a Stan Lee Zdroj: facebook.com/OfficialJoePerry

Anthony Joseph Perry je jedným zo zakladajúcich členov kapely Aerosmith, ktorá vznikla v roku 1970 v Bostone. V súčasnosti majú na konte pätnásť albumov, pričom zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012). Okrem toho pôsobí aj vo formáciách The Joe Perry Project a Hollywood Vampires.

Ako sólový interpret vydal nahrávky ako Joe Perry (2005), Have Guitar, Will Travel (2009), Joe Perry's Merry Christmas (2014) a Sweetzerland Manifesto (2018). Ako člena Aerosmith ho v roku 2001 uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

Zdroj: SITA (loudersound.com)
Foto: facebook.com/OfficialJoePerry

Súvisiaci interpreti: Aerosmith