Nový mestský hudobný festival prinesie v druhý júnový víkend do Bratislavy tri dni skvelej hudobnej nádielky na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave. V pondelok začal predaj vstupeniek na nedeľu 12. júna, kedy vystúpi najväčšia hviezda festivalu, americká rocková legenda Red Hot Chili Peppers.

Prvý ročník Lovestream Festivalu budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania - Národný futbalový štadión na Tehelnom poli.

"Každý deň festivalu od piatka do nedele plánujeme brány otvoriť o 12:00 a následne ponúknuť hudobnú produkciu pre každého, kto si rád plní svoje hudobné sny. Nevyhnutnou súčasťou festivalu bude bohaté gastro zázemie vytvorené nielen z pevných bufetov na štadióne, ale aj v tzv. Gastrozóne, ktorá vznikne pri vstupe do oploteného areálu. Každý deň zvlášť má svoju vlastnú cenovú politiku nastavenú podľa samotných účinkujúcich. Začíname predajom nedeľného lístka a zároveň koncertu najväčšej hviezdy festivalu, ale v cene vstupenky na túto hviezdu bude plnohodnotný celodenný hudobný program, ktorý bude samotnému koncertu Red Hot Chili Peppers predchádzať a odštartuje už krátko popoludn," hovorí Silvia Nemčovičová z usporiadateľskej agentúry Silvi Production.

Jednodňová vstupenka na nedeľu 12. júna tak okrem Red Hot Chili Peppers zaručí koncert ďalších minimálne piatich kapiel. Budú medzi nimi aj ďalšie zahraničné a domáce mená, takže fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Program festivalu plánuje Silvi Production odhaľovať postupne v najbližších dňoch, no už podľa headlinera je jasné, že na Slovensku vzniká ďalšie skvelé festivalové miesto, ktoré má ambíciu zaujať nielen slovenských hudobných fanúšikov.

Predaj vstupeniek odštartoval v pondelok 15. novembra exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. Počas prvých dvoch hodín sa k lístkom ako prví dostali fanúšikovia, ktorí sa minulý týždeň po ohlásení koncertu prihlásili do špeciálneho mailing listu. Následne bol predaj sprístupnený všetkým záujemcom. Fanúšikovia Red Hot Chili Peppers nesklamali a už za necelých 20 hodín od spustenia predaja je vypredaná polovica štandardného sektoru na státie s kapacitou 9.000 ľudí, v ktorom sú momentálne najlacnejšie vstupenky za 79 eur. Rýchlo sa predávajú aj lístky Standing Premium a Golden Circle pre najskalnejších, ktorí si chcú užiť kapelu priamo pod pódiom.

Vstupenky:  

Spoločnosť Silvi Production v minulosti zorganizovala vypredané koncerty najväčších českých a slovenských hviezd na zimných štadiónoch v Bratislave a Prahe. V jej portfóliu uskutočnených podujatí sú mená ako Karel Gott, Lucie Bílá, Helena Vondráčková, či úspešné turné Pavla Haberu a skupiny Team. Na rok 2022 agentúra okrem Lovestream Festivalu pripravuje aj už takmer vypredaný koncert Erica Claptona v pražskej O2 Aréne.

Lovestream Festival prináša Silvi Production v spolupráci s Marcelom Avramom a spoločnosťou Concerts East.

Text: Hudba.sk (zdroj: Predpredaj.sk)
Foto: Clara Balzary

Súvisiaci interpreti: Red Hot Chili Peppers