WuShu je názov nového EP slovenského dídžeja Jimmyho Pé. Vydalo ho začiatkom tohto týždňa nemecké vydavateľstvo Saturate! Records, ktoré patrí medzi popredné značky elektronickej tanečnej scény. "Už dlho patrím medzi fanúšikov tohto vydavateľstva a vždy som chcel, aby mi vydali EP. Konečne sa to podarilo," teší sa producent.

Polhodinovka elektronickej hudby obsahuje štyri pôvodné skladby s názvami Joystick, Falangaa, Robotic Trip a titulku WuShu, ale aj remixy od kolegov, ktorých Jimmy Pé uznáva.

"Na remixoch sa podieľali mená ako Daedelus a Mono/Poly, moji obľúbení producenti z Los Angeles. Remixom prispel aj Eskei83, Red Bull Threestyle World Champion, alebo Holly, ktorý je momentálne na najlepšej ceste stať sa veľkým producentom. Vydáva na najznámejších vydavateľstvách, vystupuje po celom svete a nedávno sa stal prvým viťazom Goldie Awards v kategorii Beat Battlu v New Yorku organizovanom svetoznámym dídžejom A-Trakom," menuje hrdý autor čerstvej nahrávky. Zoznam remixérov dopĺňajú Conrank a PHYDRA.


EP WuShu, ktorého názov je inšpirovaný čínskym bojovým umením (u nás sa namiesto wushu používa skôr termín kung fu, ktorý má však v čínštine širší význam), je skvele načasovaným počinom pre Jimmyho prvým čínskym turné, ktoré sa uskutoční na prelome rokov 2017 a 2018.

Päťdňovú šnúru, počas ktorej predstaví svoju nekompromisnú bass music inšpirovanú trapom a hip-hopom, odštartuje 28. decembra v Šanghaji a ukončí na Nový rok v meste Zhengzhou. Ďalšie podrobnosti nájdete na facebookovej stránke producenta.

Vypočujte si EP WuShu na Bandcampe:



Text: Hudba.sk (zdroj: Jimmy Pé)
Foto: Facebook.com/jimmypeofficial