V sobotu pokrstili Paci Pac svoj štvrtý album pestrých detských pesničiek. Krstným otcom bol Mário "Kuly" Kollár z kapely Desmod a krstnou mamou sa stala stálica detskej scény Martina "Fíha Tralala" Jelenová. Album Paci Pac a kamaráti pokrstili snehovými vločkami a následne ho uviedli do života pesničkou Levík Leo s podporou spevákov z kapely Medial Banana.

Na novom albume nájdu fanúšikovia 12 nových žánrovo rôznorodých pesničiek, až k polovici z nich si Paci Pac prizvali aj hudobných hostí. Najobľúbenejšia pesnička z tohoto albumu je Medvedík, v ktorej hosťuje spevák Kuly a videoklip dosiahol už viac ako 1 milión videní na Youtube. Okrem neho hosťovali v pesničkách aj Matina Schindlerová, kapela Medial Banana, detskí interpreti Dúhalka a Sníček Hugo alebo dokonca Egova dcérka Ninka.


"Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo album dokončiť napriek momentálne veľmi zlej situácii v kultúre. Aj toto nám môže pomôcť prežiť korona obdobie, ak nás naši fanúšikovia podporia kúpou nového CD Paci Pac. Veru, nie je to teraz jednoduché a pociťujeme to každým dňom viac a viac," reagoval Mário "Pac" Praženec na aktuálne dianie v kultúre. Speváčka Adriana "Paci" Pešinová dodala: "Na týchto piesňach sme pracovali posledné 2 roky, hrali sa s nimi v štúdiu a pripravovali k nim videoklipy. Mnohé z nich môžu deti vidieť na našom youtube. Krst CD je také vyvrcholenie našej práce, kedy už vieme že je všetko hotovo a ešte keď nám to pokrstila Fíha s Kulym, tak to je o to krajšie."

Nedávno dvojica dokonca osobne rozniesla Mikulášske darčeky rodinám z celého Slovenska, ktoré sa zapojili do súťaže s Rajo - Slovensko. Počas dvoch dní navštívili každého výhercu a najazdili tak viac ako 1500 km. "Bola to veľmi príjemná skúsenosť ušitá na mieru dnešnej situácii. To že sme prišli každému odovzdať darček osobne, zaspievať im pesničky a porozrpávať sa s nimi, bol nielen pre výhercov, ale aj pre nás veľmi silný zážitok," prezradil manažér Michal Turza.

Zdroj: Paci Pac Music s.r.o. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Martina Schindlerová, Medial Banana