Kapela IMT Smile privítala nový rok novým singlom, ktorý ponúkla v premiére fanúšikom na svojej facebookovej stránke ešte na Silvestra. Skladba s názvom Viac je po pesničke Veľa lásky už druhým singlom z pripravovaného albumu, ktorý skupina vydá na jar.

Zároveň sa táto skladba stala ústrednou piesňou nového televízneho seriálu Druhý dych. Pieseň pár dní od jej zverejnenia už úspešne rotuje aj v slovenskom rádiovom éteri. Pod skladbu sa autorsky podpísala dvojica Ivan Tásler (hudba) a Anna Onderková (text), ktorá už vyše tri roky tvorí pár aj v súkromí.

IMT Smile - Viac

"Viac bude jednou zo skladieb na novom albume IMT Smile, ktorý vydáme presne 16. apríla. Album je už takmer celý dokončený, skladby zložené a nahraté, už len finalizujeme ich výslednú podobu. Vymyslený mám už i názov albumu, ten by som si ale zatiaľ rád nechal pre seba," uviedol pre TASR spevák a líder kapely Ivan Tásler, ktorý v týchto dňoch cestuje po Austrálii.

Zároveň IMT Smile plánuje koncom apríla vyraziť na šnúru po Slovensku, kde budú mať fanúšikovia možnosť počuť nové skladby naživo. Termíny a mestá zverejní kapela už čoskoro na svojej facebookovej stránke.

Zdroj: TASR
Foto: SITA/Michal Burza

Súvisiaci interpreti: IMT Smile