Speváčka Janais, ktorá sa predstavila v slovenskom finále Eurovision Song Contest 2009, chystá po debute Svetaboj už od minulého roka svoj druhý album, ktorý by mal vyjsť na jar.

Ten postupne avizovali single Priveľa dní, Angels In My Room a dueto s Martinom Husovským Keď ťa niet. Aktuálne vychádza ďalší singel z neho – V korunách jabloní. Aj táto skladba je autorskou prácou Janais, ktorá sa postarala o hudbu aj o text. Rovnako ako celý druhý album, nahrávala sa v prešovskom Studio 7, kde nad produkciou bdie aj uznávaný Vlado Randy Gnepa.

Druhý album speváčky sľubuje žánrovú aj jazykovú pestrosť, budú na ňom piesne v slovenčine, angličtine aj vo francúzštine. Jeho vydanie je naplánované na jar tohto roka, krátko pred tým, ako Janais, ktorá je v šiestom mesiaci tehotenstva, porodí svojho druhého potomka.

„Rozhodla som sa cédečko vydať ešte pred týmto termínom. Hoci nás aktuálne čaká veľa práce s dokončením albumu, zvládneme to lepšie ako s malým bábätkom niekedy na jeseň,“ vysvetlila čoskoro dvojnásobná mamička. I fotografie, ktoré budú na booklete cédečka, už má nejaký čas doma. „Poistila som sa a nafotila som ich v druhom mesiaci tehotenstva, keďže teraz už rastiem do veľkých rozmerov,“ dodala s úsmevom.

Janais - V korunách jabloní

Redakciu Hudba.sk informovala Nikoleta Kováčová, PR manažérka Janais

Foto: Sandra Benčičová

Súvisiaci interpreti: Janais