Anglický spevák Ed Sheeran už vyše roka nepoužil mobilný telefón. Rodák z Halifaxu, ktorý si nepoužívanie mobilu vlani určil ako jedno z novoročných predsavzatí, to prezradil v The Ellen DeGeneres Show.

"Ešte stále nemám telefónne číslo. Kúpil som si iPad a pracujem len s e-mailami," uviedol 25-ročný interpret, ktorý moderátorke Ellen DeGeneres tiež povedal, že bez neho žije oveľa pokojnejším životom. "Je to oveľa menej stresu. Nezobudím sa ráno a nemusím odpovedať na 50 správ od ľudí, ktorí odo mňa niečo potrebujú. Len sa zobudím a dám si čaj," dodal s úsmevom.

Ed Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2014 uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph.

S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards. V piatok 3. marca plánuje vydať tretí album ÷, z ktorého už predstavil single Shape Of You a Castle On The Hill. Tie vyšli v jeden deň, vďaka čomu sa mu podarilo zlomiť viacero rekordov v hudobných rebríčkoch a v streamingových službách. K obom už predstavil aj videoklipy.

Prečítajte si:

Ed Sheeran je plný prekvapení: Kvôli láske z ringu sa pobije aj so sumom

Ed Sheeran v klipe Castle On The Hill ukázal kraj, v ktorom vyrastal

Zdroj: SITA (Etonline.com, archív)
Foto: Facebook.com/EdSheeranMusic

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran