Britská indie-rocková kapela Peace vydá 4. mája nový album s názvom Kindness is The New Rock And Roll (Láskavosť je nový rock'n'roll). Novinka vyjde prostredníctvom Ignition Records a bude obsahovať desať piesní.

Formácia z nahrávky už zverejnila skladby Power a From Under Liquid Glass. K druhej menovanej ponúkli aj videoklip. Líder formácie Harry Koisser prezradil, že piesne na nový album písal na anglickom vidieku, ktorý navštívil po prvý raz v živote. "Bol som úplný mešťan. Strávil som šesť mesiacov v naozajstných lesoch. Žil som skoro ako hobit, v extrémnej izolácii a v strachu," povedal.




Tracklist albumu Kindness is The New Rock And Roll:

1. Power
2. Kindness Is The New Rock And Roll
3. Silverlined
4. You Don’t Walk Away From Love
5. From Under Liquid Glass
6. Magnificent
7. Angel
8. Shotgun Hallelujah
9. Just A Ride
10. Choose Love

Kapela Peace vznikla v roku 2009 vo Worcesteri. Formáciu tvoria bratia Harrison a Samuel Koisserovci, Douglas Castle a Dominic Boyce. V roku 2012 vydali EP Delicious, ktorému britský týždenník New Musical Express (NME) udelil deväť z desiatich hviezdičiek. Rovnako ohodnotil aj debutový štúdiový album In Love, ktorý formácia uviedla na trh v marci 2013. Vo februári 2015 ponúkli druhú štúdiovku Happy People. Kapelu nominovali v ankete BBC Sound of 2013, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka.

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/peaceforeverever

Súvisiaci interpreti: Peace