Kapela Stolen Money z Dolného Kubína vydáva svoj v poradí tretí videoklip a pripomína tak príchod dlho očakávaného debutového albumu s názvom The Game. "Dirty rock" v podaní mladej štvorice Michal "Kevin" Paluga, Michal Vilček, Martin Kratochvíl a Andrej Mičaň sa pretavuje do novinky s názvom One Love.

Frontman kapely Andrej Mičaň prezrádza, že singel One Love vznikol veľmi rýchlo. "Pripravovali sme sa na nahrávanie, keď Vilčo pri ladení zahral pár akordov, ktoré potom vyústili do celého modelu skladby. Po malých úpravách sa dorobili slohy a zrazu - pieseň bola hotová," hovorí spevák. "Old-schoolový zvuk sme dosiahli aj vďaka požičaným bicím od Peťa Hledíka z Talkshow," dodáva bubeník Michal "Kevin" Paluga, ktorý sa postaral aj o výsledný mix.

Singel sa nahrával v bratislavskom LVGNC Studios, kde sa následne natáčal aj videoklip. O ten sa postarala dvojica Martin Jurči (kamera) a Máté Csuport (strih). "S Martinom sme si hneď padli do oka. Je podobne uletený ako my, no zároveň je veľký profesionál. Počas nahrávania sme sa všetci cítili dobre hlavne vďaka tomuto super prístupu. Pohyboval sa tak nenápadne, že sme miestami aj zabúdali, že točíme klip. Obaja chalani sú naozaj šikovní a s výsledkom sme veľmi spokojní," teší sa líder skupiny Stolen Money Andrej Mičaň.


Debutový album s názvom The Game vyjde koncom apríla a bude dostupný na CD aj všetkých streamingových službách. Stolen Money najbližšie vystúpia (v závislosti od aktuálnej situácie súvisiacej s epidémiou) 8. mája na krste v Dolnom Kubíne na zatiaľ nezverejnenom mieste. Kapela taktiež pripravuje turné, ktoré sa bude konať začiatkom jesene.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk za kapelu Stolen Money poskytol Martin Kratochvíl. Tlačovú správu sme upravili.