Už o týždeň, vo štvrtok 23. apríla, sa český pesničkár Tomáš Klus po 11 mesiacoch vráti do nášho hlavného mesta. So svojou Cílovou skupinou odohrá v Hant Aréne svoj jediný jarný koncert na Slovensku. Aj preto pre fanúšikov pripravil špeciálny koncert. A Vy ho vďaka našej súťaži môžete zažiť zdarma.

Bratislavský koncert je výnimočný tým, že ako jediný z aktuálnych koncertov je spojením predchádzajúcej úspešnej šnúry k albumu Proměnamě (2014) a nového Přeju Ti tour, ktoré Tomáš Klus odštartoval len pred pár dňami v Prahe. Vďaka tomu sa návštevníci jeho doposiaľ najväčšieho bratislavského koncertu, ktorý sa bude konať 23. apríla v bratislavskej Hant Aréne (športová hala Pasienky), môžu tešiť aj na osem nových skladieb, ktoré u nás ešte nikdy nezazneli.

Sympatický hudobník so svojou Cílovou skupinou po prvý raz odohrá pred slovenským publikom naživo aj aktuálny singel Přeju Ti, podľa ktorého vznikol názov nového turné. K tejto piesni nedávno nakrútili aj videoklip, ktorý si za pár dní na Youtube pozrelo už vyše 80-tisíc ľudí. "Přeju Ti vznikla k tomuto turné. Spolu s  ľuďmi chceme na koncerte písať priania a počas tejto piesne si ľudia budú tie priania navzájom odovzdávať, takže si z toho koncertu každý niečo odnesie," prezradil Tomáš o interaktívnom zámere piesne.

Okrem horúcich noviniek z pripravovaného piateho albumu hudobníci sľubujú aj vynovenú show po vizuálnej stránke. Hudobný zážitok umocní aj vynovená svetelná projekcia a videoprojekcia. "Tomáš Klus je v súčasnosti jednoznačne jedným z najpopulárnejších spevákov v Česku. Teší nás, že si podmanil aj slovenské publikum. Aj z tohto dôvodu zostali v predaji už len posledné vstupenky," prezradili organizátori slovenskej časti turné z agentúry Trio Production.

Ak by ste sa na koncert radi dostali aj Vy, skúste šťastie v našej súťaži na Facebooku. Pre našich fanúšikov máme štyri voľné vstupy, výhercov zverejníme v pondelok.


Zdroj: Trio production (TS upravená redakciou Hudba.sk)
Foto: SITA/Robert Tappert

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus