Kanadský spevák Justin Bieber udrel do tváre a sotil o stenu muža, ktorý na párty v rámci festivalu Coachella chytil pod krk ženu a nechcel ju pustiť. Podľa nemenovaných zdrojov portálu TMZ, prišiel 24-ročný interpret na párty v sobotu s niekoľkými priateľmi.

Medzi hosťami bol pritom napríklad aj herec Patrick Schwarzenegger. Spomínaný útočník bol zrejme pod vplyvom drog a napadnutá žena údajne bola jeho bývalá priateľka. Muža následne vyhodili, no neskôr prenasledoval SUV v presvedčení, že sa v ňom nachádzal Bieber. Do auta začal narážať, pričom kričal meno speváka. Muža potom zatkli.

Justin Bieber má za sebou početné problémy so zákonmi, ale pre svojich fanúšikov zostáva objektom obdivu. Posledné dni si užíval aj s priateľmi na festivale Coachella, s čím sa pochválil na sociálnej sieti. 

Populárny Američan je napriek mnohým škandálom,stále na výslní a jeho tvorbu oceňuje aj odborná verejnosť. Počas kariéry stihol získať Grammy, dve BRIT Awards, 15 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, či 23 Teen Choice Awards.


Zdroj: SITA (TMZ.com)
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber