Slovenská speváčka Tina sa rozišla s futbalistom Richardom Lásikom. Moderátorka šou Hlas Česko Slovenska rozchod potvrdila pre denník Nový Čas. "Áno, je to pravda," priznala Tina. Rozišli sa však v dobrom. "Netreba z toho robiť žiadnu drámu. Máme aj naďalej priateľský vzťah," dodala.

Dvadsaťosemročná speváčka a o deväť rokov mladší hráč MFK Ružomberok už netvoria pár niekoľko týždňov. Dokopy sa dali počas minuloročnej šou Česko Slovenská SuperStar. Naposledy sa ruka v ruke objavili na februárovom udeľovaní cien Slávik, na ktorom Tina medzi speváčkami triumfovala. Pre speváčku je to už tretí rozchod so športovcom. V minulosti randila s basketbalistami Petrom Práznovským a Vincentom Polakovičom.

Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s jednoduchým názvom Tina vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú v decembri pokrstil politik Robert Fico.

Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s raperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Rodáčka z Prešova má za sebou už aj svoj filmový debut. Zahrala si v snímke Lóve (2011) mladého režiséra Jakuba Kronera. Okrem toho účinkovala v slovenskom seriáli Panelák (2008).

Informácie pochádzajú z webovej stránky cas.sk a archívu agentúry SITA.
Zdroj: SITA
Foto: EMI

Súvisiaci interpreti: Tina