Bratislavská kapela Billy Barman dnes ráno v Rádiu_FM predstavila svoj avizovaný nový singel Ľudožrút. Horúcu novinku, minuloročný singel roka Strmá voda, aj hity z debutového albumu Noční jazdci (2010) ako Introvert alebo Cigánska, si môžete zajtra (17.5.) vychutnať naživo zdarma na koncerte pod hlavičkou MTV Rocks.

Televízna stanica MTV Rocks, zameraná na rock a alternatívu, kapelu Billy Barman podporí aj vo svojom vysielaní, kde bude mať premiéru práve videoklip k novinke Ľudožrút. Kapela, ktorej zostavu v súčasnosti tvoria Juraj Podmanický, Jozef Vrábel, Juraj Labaj, Kubo Tvrdík a Teo Heriban, počas jarných mesiacov nahráva očakávaný druhý album.

Novinka vzniká v štúdiu Lavasound
na trh by sa mala dostať v druhej polovici roka a jej názov sa možno dozviete na piatkovom koncerte. Ten sa uskutoční na Hviezdoslavovom námestí po 19:00, predkapelou bude jeden z najsľubnejších minuloročných hudobných objavov na Slovensku, skupina Purist.

Ale dosť bolo rečí, počúvajte Ľudožrúta, aby ste neboli prekvapení, keď na Vás na koncerte vyskočí! Ak si ho chcete do zajtra skrotiť, môžete si ho stiahnuť do svojho počítača priamo z prehrávača (klik na "download" a povedzte si cenu).


Text: Hudba.sk
Vizuál: Daniela Olejníková

Súvisiaci interpreti: Billy Barman