Už o pár dní vyrazí Tomáš Klus na slovenskú časť svojho aktuálneho turné Proměnamě 2014. Sériu šiestich koncertov odštartuje už v pondelok a v utorok dvomi koncertmi v Bratislave, ktoré sú už dlhší čas vypredané. Rovnako už nie je možné zohnať žiadne vstupenky ani na koncerty do Trenčína a Žiliny.

Niekoľko vstupeniek je stále v predaji do Banskej Bystrice a Nitry, no predpokladá sa, že český hudobník vypredá i tieto vystúpenia. Obdobná situácia totiž nastala i v Čechách, kde celé turné začiatkom apríla odštartoval. "Toto turné je náročné, ale zároveň krásne. Na Slovensko sa mimoriadne tešíme. Milujeme slovenčinu a slovenské publikum. Už sa nevieme dočkať," prezradil Tomáš Klus.

S albumom Proměnamě okrem toho už šesť týždňov kraľuje predajnosti v rebríčku IFPI a jeho popularita na Slovensku stále rastie, čoho dôkazom sú práve vypredané koncerty. Prvý z nich odohrá v Bratislave, potom si to namieri do Žiliny, Trenčína a Nitry. Turné zakončí 27. mája v banskobystrickom klube Ministry of Fun.

Viac sa dozviete v rozhovore, ktorý Tomáš Klus poskytol Hudba.sk.

Termíny koncertov slovenského turné Proměnamě 2014:

19.05. - Bratislava (vypredané)
20.05. - Bratislava (vypredané)
22.05. - Žilina (vypredané)
23.05. - Trenčín (vypredané)
26.05. - Nitra
27.05. - Banská Bystrica

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Dodo Mikláš z Access Production.

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus