Richard Müller a Adela Vinczeová sa so svojím Ona a On Tour práve vrátili z Českej republiky, kde zaznamenali veľký úspech, a pokračujú koncertovaním po slovenských mestách. V rámci turné sa predstavia aj v Považskej Bystrici, kde privítajú ako hosťa Simu Martausovú.

"Fanúšikovia ma cez sociálne siete vyzývali, aby sme zavolali Simu Martausovú. Vedia, že túto milú a talentovanú hudobníčku mám veľmi rád a máme tiež spoločnú pesničku, tak prišli s touto ideou. Mne sa veľmi zapáčila a som rád, že náš koncert v Považskej Bystrici oživí aj Sima," vraví Richard Müller.  

Radosť zo spolupráce neskrýva ani samotná mladá hudobníčka, ktorá sa na tento koncert teší o to viac, že Považská Bystrica je jej rodné mesto. "Mám rada Richarda aj Adelku, preto som si povedala, prečo nie a rada som ponuku prijala. Považská Bystrica stále je a vždy bude mojim domovom, preto sa teším, že budem môcť aj takýmto spôsobom pozdraviť svojich rodákov a zaspievať im," uviedla Sima Martausová.  


Na koncertoch v rámci aktuálneho turné Richard Müller zaspieva skladby z albumu 55 a tiež svoje najväčšie hity, no v Považskej Bystrici zaznejú aj optimistické pesničky Simy Martausovej. Celé to dotvorí veselé rozprávanie Richarda s Adelou, ktorá si určite nenechá ujsť príležitosť vyspovedať aj mladú hudobníčku. 

Richard Müller a Adela Vinczeová okrem Považskej Bystrice vystúpia s Ona a On Tour ešte v ďalších šiestich mestách. Vstupenky sú  k dispozícii v sieti Predpredaj.sk a v miestnych pokladniach. 

Zostávajúce koncerty Ona a On Tour 2018:

18. 5. - Tatranská Lomnica, Teniscentrum  
19. 5. - Spišská Nová Ves, Športová hala  
21. 5. - Michalovce, Chemkostav Aréna 
22. 5. - Bardejov, Mestská športová hala 
23. 5. - Ružomberok, Kultúrny dom A. Hlinku - vypredané
12. 6. - Považská Bystrica, Športová hala  
13. 6. - Levice, Športová hala 

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: René Miko

Súvisiaci interpreti: Richard Müller, Sima Magušinová