Americká speváčka Selena Gomez pred pár dňami zverejnila svoj nový singel Back To You. Fanúšikovia jednej z najúspešnejších mladých speváčok budú môcť úprimnú baladu pravidelne počuť aj v druhej sérii seriálu 13 Reasons Why, ktorého výkonnou producentkou je práve talentovaná brunetka.

Prvá séria seriálu 13 Reasons Why sa v minulom roku stretla s obrovským úspechom, a tak sa nemožno čudovať, že prichádza pokračovanie. Prvých trinásť častí rozpovedalo príbeh o školáčke Hannah Baker, ktorá sa zabila, no ešte predtým nahrala trinásť kaziet, ktoré objasňujú dôvody jej samovraždy. Druhá séria bude mapovať cesty tých, ktorí sa nejakým spôsobom pričinili, že sa Hannah rozhodla ukončiť svoj život.


Ďalšia nádej pre Biebera?

Napriek tomu, že v seriáli nechýba množstvo ťažkých scén, novinka, ktorú preň naspievala Selena Gomez, je dynamickou a pozitívnou skladbu. V skladbe Back To You rodáčka z Texasu spieva o svojom minulom vzťahu, môžeme sa teda domnievať, že slová v texte sú adresované Justinovi Bieberovi, s ktorým sa Selena počas posledných mesiacov po rozchode s The Weekndom opäť dala dokopy, aby sa s ním následne po x-tý raz rozišla.

Emotívna balada v sebe nesie prvky dance-popu a elektropopu, ale aj country. Na tvorbe textu sa podieľala aj 25-ročná speváčka, no pod skladbou sú podpísaní aj Amy Rose AllenParrish WarringtonDiederik Van Elsas a Micah Premnath. Produkciu mali na starosti Trackside a Ian Kirkpatrick, ktorý s Gomez spolupracoval aj na skladbe Bad Liar

"Chcem ťa držať, keď nemôžem, keď ležím vedľa niekoho iného. Uviazol si mi v hlave a nemôžem ťa z nej dostať. A keby som to všetko mohla urobiť znova, viem, že by som sa k tebe vrátila," spieva v refréne. Kto vie, čo si po vypočutí týchto slov povedal problémový spevák, ktorý má zrejme dvere v jej náručí napriek opakovanému rozchodu stále otvorené. Príbeh tejto dvojice sa ťahá už od roku 2010.


V minulom roku speváčka v rádiách bodovala so singlami Bad Liar a Fetish. Pre vážne zdravotné problémy a transplantáciu obličky, ktorú v lete podstúpila, sa však musela na pár mesiacov stiahnuť do úzadia. Až koncom roka sa na hudobnú scénu vrátila vďaka úspešnej skladbe Wolves, ktorú nahrala v spolupráci s dídžejom a producentom Marshmellom. Tento rok plánuje vydať svoj tretí sólový album.

Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/selena

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez