Mladý, iba 18-ročný raper, ktorý si hovorí Eso, vydáva svoj debutový album s názvom Planéta snov. Súčasne s ním zverejnil nový singel Dokola spolu s videoklipom. Text k novinke si napísal Eso, o hudbu sa postaal producent Mark Voss, ktorý s mladým raperom spolupracoval takmer na celom albume.

Na albumový debut si prizval aj niekoľko známych hudobných hostí ako českú finalistku Superstar Elišku Ruskovú, s ktorou májú na konte hneď niekoľko spoločných piesní, Slovenku Barobru Hazuchovú známu z rovnakej speváckej súťaže, českého speváka a influencera Toma Seana či mladú poľskú speváčku Milenu Alot z The Voice kids.

Spolu s producentom Markom Vossom, ktorý sa postaral o hudobnú produkciu, aranž či mixáž takmer celej palety skladieb, vypúšťajú do sveta spoločne dvanásť piesní, pričom medzi nimi poslucháči nájdu svieže rytmy, motivačné texty, či romantické duety. "Je to ako priestor v nekonečnom vesmíre, ako planéta, na ktorej sa mi splnili všetky moje hudobné sny," tvrdí ambiciózny Eso, ktorý okrem hudobného sveta láme rekordy aj vo svete sociálnych sieti. Možno ste zachytili jeho krátke rapujúce videá z fast foodových objednávok v drive in, či testovanie na Covid19, ktoré majú už miliónové vzhliadnutia.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Marek Vozár. Text správy sme upravili.

Foto: Facebook.com/ESO.officialSK