Anglický spevák Ed Sheeran prekvapil v nedeľu mladú fanúšičku v nákupnom centre v kanadskom Edmontone, keď počas benefičnej akcie vystúpil na pódium a zaspieval s ňou jednu zo svojich piesní.

13-ročná Sydney Bourbeau práve spievala Sheeranovu skladbu Thinking Out Loud, keď spevák vyšiel z neďalekého obchodu priamo k nej na pódium, objal ju a dospieval skladbu spolu s ňou. Následne zas pódium opustil, pričom cestou preč sa ešte odfotil s viacerými priaznivcami.

"Spočiatku som nemohla uveriť, že je to naozaj on. Myslela som si, že mi len niekto prišiel napraviť mikrofón, ale potom začali ľudia v publiku kričať. Napadlo mi, či by som mala prestať spievať. Nechcela som prestať, ale zároveň som sa s ním chcela rozprávať. Bol to ten najúžasnejší zážitok môjho života," uviedla pre Edmonton Journal Bourbeau, ktorú neskôr kontaktoval spevákov manažér a ponúkol jej dve vstupenky na večerný koncert. Ten bol súčasťou Sheeranovho aktuálneho svetového turné.

Prečítajte si: Ed Sheeran ukázal svoj život v novom klipe. Toto je jeho cesta ku sláve!


24-ročný Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love.

Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud, Bloodstream, Photograph a Afire Love. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

Pozrite si aj oficiálny videoklip Thinking Out Loud:


Zdroj: SITA (Edmontonjournal.com, archív)
Foto: Owen Sweeney/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran