Americkú speváčku Beyoncé fanúšik počas vystúpenia takmer stiahol z pódia. Došlo k tomu v nedeľu v rámci speváčkinho koncertu na brazílskom festivale Rock in Rio. Nebol to pritom prvý incident s fanúšikom v rámci jej aktuálneho turné, na ktorom si srdcia ľudí získava aj tým, že sa nebojí byť v ich tesnej blízkosti.

Beyoncé v čase incidentu práve spievala svoj hit Irreplaceable a začala komunikovať s fanúšikmi v prvom rade. V momente, keď sa k nim zohla, jeden z nich vyskočil a objal ju, čím ju však takmer stiahol z pódia. Člen bezpečnostnej služby okamžite zakročil a 32-ročnej hviezde pomohol späť na nohy.

Ako pri viacerých incidentoch z minulosti, Beyoncé ukázala, že je obrovskou profesionálkou a koncert pokračoval ďalej akoby sa nič nestalo. Dokonca sa speváčka po pesničke danému fanúšikovi prihovorila. "Je to v poriadku, ako sa voláš? Ďakujem ti, aj ja ťa mám rada," povedala a následne poďakovala celému publiku.

Počas piesne Irreplaceable bola najbližšie k fanúšikom aj počas európskeho halového turné, na ktorom v apríli nevynechala ani Bratislavu. Do tesného kontaktu sa dostala s fanúšikmi vo VIP zóne umiestnenej vo vnútri druhého pódia, na ktoré "preletela" s pomocou špeciálnej rampy ponad hlavy divákov (pripomeňte si koncert v našej reportáži).

Na jednom z ďalších koncertov - koncom mája v dánskej Kodani - sa jej však tesný kontakt s publikom vypomstil, keď jej jeden z fanúšikov stojacich pri druhom pódiu pleskol po zadku. V júli na koncerte v americkom Nashville zase objala fanúšika a ten od samej blaženosti omdlel.

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com), Hudba.sk
Foto: Yosra El-Essawy/Invision for Parkwood Entertainmen

Súvisiaci interpreti: Beyoncé